Friday, 9 May 2014

Cukup2 lah jadi lilin

" Berkorban apa saja...harta atau pun nyawa ". Antara bait lagu yang dinyanyikan oleh Allahyarham P.Ramlee dalam filim Hang Tuah. Time tu dia bawa lari Tun Teja watak yang di bawa oleh Zaiton. Enaf pasai ni. Apa yang nak di kisahkan ialah cukup-cukuplah jadi lilin. 

Dah sampai maksima segala rasa ni. So semalam I calm my self dan cakap ok enaf. So i must do something. I'll stop talking and babbler. I will do all works base on my energy capacity. There is no points lah jika kita bercakap pasal beban kerja rumah yang harus kita kongsi kan bersama. Sekali bercakap, mengamuk baru jalan. Dengan hal anak-anak yang harus di tangani. Enough!!! saya sudah penat.  Sekarang kita akan buat bagi depa rasa pula apa yang kita rasa. Kita tengok dari jauh sama ada depa mampu buat apa yang kita buat sebelum ini. 

My plan is simple. I will move on..moga my interview tomorrow is success.  So me akan pindah dengan che nah, ateh dan muaz. 




No comments:

Blog Widget by LinkWithin