Thursday, 28 August 2014

Papparich


Macam maggi vits jer... :(


Nasi goreng sambai belacan mak encik buat lagi sedap. Dengan telur mata nya yang oily .


Chicken porridge yang rasa masam 

Papparich yang tak rich. Semalam try makan kat sini setelah sekian tahun asyik lalu depan resto ni. Tempat macam tersorok dan gelap so ingatkan ramai orang tapi sebenarnya ada 2 table jer yang occupied. Bila ditilik menu lebih kurang macam menu Old Town saja kaedahnya. Tidak ada yang menarik. Memandangkan dah duduk kita orang (me, luqman, bangchik & che nah)  order la juga.  Food pun tidak menepati piawaian. Mungkin cuma gah pada nama PAPPARICH tu saja. Baik lagi kedai kampung yang selalu kami pi makan, sudah lah murah kemudian portion banyak pulak tu. 
Jadi papparich memang tak RICH ......

No comments:

Blog Widget by LinkWithin