Tuesday, 20 October 2009

*** budak botak lagik***

Tu dia aihh mata Muad'z..bulat ooooooooo. Sepatutnya senin ari tu peha ayam dia kena inject. Tapi oleh kerana dia batuk2 maka next week ler dia kena inject..cuma timbang berat jer . Berat dia dah 6.8kg. 27/10 ni cukup la dia 4 bulan.Rambut dok macam tu lagikkk..nyamuk cukup suka landing atas kepala dia. Dia sekarang dah boleh gelak, senyum, bila di agah la. Meniarap belum lagik. Abah kata mungkin sebab b***** berat tu pasal lambat dia meniarap. Saya dah bagi dia makan. Bagi heinz yang dalam botol tu. Tapi nurse kat klinik cakap tak boleh bagi makan lagik..konpiusss sat saya.
Nih baru balik dari umah bby sitter. Abaikan keadaan tempat tidoq anak bujang ku yang berselerak tarak tu yer...depa suka main combat la apa la...habiss tunggang -langgang.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin