Tuesday, 27 October 2009

*** english style***


Saya dan en.Atan memang kemaruk dengan deco english style. Kami dah pun cat rumah .Konon nya nak make over rumah. English style punya concept. Kira dok himpun material sikit2 la. Pas tu masuk web sana-sini la nak cari idea. Tapi kelmarin dapat news yang tersangat gumbiraaaaaaaaa. Maka hasrat murni nak make-over rumah tu kami kensel la dulu. Sebab berkemungkinan besar kami akan berpindah.Keluar dari Pulau. Dan hasrat nak mengenglish style kan rumah tu mungkin akan di realisasi kan kat rumah baru nanti. Yes den tak sabar nak tunggu tahun depan. Lagi 2 bulan nak ke tahun depan tapi tetap den tak sabar jugak.
Banyak nya kerja nak buat bila nak pindah ni tambah pulak bila pindah ke seberang laut. Barang rumah lagi. Nak clearin custom nya. Aduhh sarat kepala otak bila di fikirkan. Tapi itulah yang di idamkan oleh kami berdua maka kami sangat gumbira....

2 comments:

nizaa said...

wehh nak pindah mana??? ni abgEnsem tanya payment stationary bila nak dapat...nnti nak pindah cer habaq mai sket..nk gak tgk umah english style.

Madam Casper said...

pindah mana? pindah la hihiihihihihi...payment tu?? rasa lepas LIMA kot. Toke besaq dok tunggu det hotel untung LIMA ni.
Hah nanti konpom kami pindah kami bg tau na..cehhh nak berosia plak. kami pindah kat negeri paling haluihh kat mesia ni kah kah kah

Blog Widget by LinkWithin