Tuesday, 27 October 2009

*** finally pandai jugak***

Thanks to mek niza . Dia ada peturun ilmu kat comment box blog dia macam mana nak buat foto macam ni. Hah niza kak ta dah donlod photoscape tu. Jadik mek oiii. Hah kak ta rasa hang kena buat tutorial macam mana nak buat benda alah ni nooo.

nota kaki tangan: lepas ni cek bila nak tempek gambar..cek guna photoscape..hahahahahah

2 comments:

PUTUBAMBU said...

uish..cantiknya gambor mua'dz..
bila nak buat tutorial..

ajar le kita jugak

Madam Casper said...

Putu nanti kita suruh mek niza buat tutorial macam mana nak buat benda alah tu nooo.

Blog Widget by LinkWithin