Tuesday, 20 October 2009

*** maggi mee my way contest***

Hari tu macam selalu masuk Redmummy punya blog. Hah ada contest maggi tu. Kena cipta resepi sendiri , ambik gambar dan hantar. Senang jer syaratnya kan?? Opss jangan lupa bahan utama Maggi yer. Dah nama pun Maggi Mee My Way Contest tu cik oii. Hadiah nya memang lumayan bah!!!!

Maggi ni dari zaman bujang sampai anak 5 sentiasa ada stock kat rumah. Si bujang saya Abang pun dah pandai masak maggi. Tak susah pun masak maggi ni, rebus air, masukkan maggi, masukkan perencah dan Bismillahhirahmanirrahim.......
Redmummy dan Gegirl. Sedang sibuk memasak tu.

Okeh saya pun nak join contest nih. Ahad ni la nak start projek. Resepi tu dah ada dalam kepala cuma tinggal nak ON jer. Saya yang akan masak ok sila lah percaya. Walaupun en.atan chef tapi untuk maggi contest ni saya yang akan jadik chef...so tunggu jer ler. Harap2 resepi tu menjadik dan succes .

Terima kasih Redmummy sebab publish entry ni....mmuuahhh

nota kaki tangan: jom ramai2 join contest nih

No comments:

Blog Widget by LinkWithin