Monday, 9 November 2009

*** ibu cirit lagik???***

Tajuk entry agak loqlaq tapi kira halallah yer.
Alkisahnya..saya ni tengah bulan mengambang. Abang dan Bg Chik dah pi mengaji kat Tahfiz nun.Tinggai la si kakak tu kat rumah. Dia bagi tau dia nak mengaji satgi. Saya bagi tau saya tak boleh ajar dia sebab saya cirit (refer to bulan mengambang la nanti bg tau jenuh nak explain pulak). Dia tanya saya kalau cirit tak boleh ajar dia mengaji ka?
Saya jawab tak boleh sebab tak bersih...
Oooooo jer dia jawab..paham la gamaknya tu..

Kelmarin dia tanya saya lagik.
Ibu dah habih cirit ka? Adik nak mengaji ni
Belum...saya jawab..
Adik tengok ibu tak masuk toilet pun...huh statement..ko sesah ibu ko yer dik...
Ada masuk adik jer tak nampak... Bila cirit ibu nak habis..adik nak mengaji niii Tunggu ibu bg tau la... Pasai pa ibu asyik cirit ja??? bosan adik...
Ehhh budak ni..kalau ibu tak cirit maknanya..adik botak ko tu akan jadik abang la...
Inilah mak nenek yang banyak songeh itu

4 comments:

ibusinga said...

cheh.....
:)
bikin konfius saja...
cirit tang depan...
kihkihkih

Madam Casper said...

dr singa...
muakakakakkakakakakakakaka adeiiiii

PUTUBAMBU said...

wakakakaa..!! statement yg last tak tahan tu...

Madam Casper said...

putu
keh keh keh ..tu la depa bukannya pahamm kita ni dok pedo tak kira

Blog Widget by LinkWithin