Monday, 23 November 2009

*** oh my eye mirrow***


Dah lingkup "eye mirrow" saya.
Hasil kerja Danish.
Buka kejap letak atas meja tak sangka budak kecik tu dah cukup inci nak capai barang atas meja. Tengok2 bukan main bagus dia pulas dan sebelah kaki "eye mirrow" tu dah patah..sebelah lagi senget keatas.
Oh Danish..awat la buat macam ni dah la tengah2 bulan ni mana nak cekau RM nak pi buat baru.
Tapi kata anak2 "ibu tak pakai eye mirrow lagi lawa" huh kembang semangkok sat ibu. Rasa macam tak mau pakai "eye mirrow" tapi kalau dah tengok orang dari jauh harap ke nampak kala baju jer nak buat apa.Tengok signboard pun harap ke nampak kaler background biru tak de maknanya...
Erkk tolong klik-klik kat iklan nuffnang boleh..bagi saya dapat cash out duit nuffnang tu cepat2 boleh buat eye mirrow baru yeahhh..oh pleaseeeeeeee

4 comments:

ibusinga said...

cas...
cobatry contact lense lak...
sure diorang puji gila...
pakai lak yang kaler2..

Madam Casper said...

Doc
I will try..hihihihihi pakai yg kala merah tu nooo..ha gasakkk

PUTUBAMBU said...

uih...pakai kaler2 nya lense..
jadik cam minah bollywood pulak le.. hehehe..

Sumijelly said...

emm..lecehkan kalu spek dh patah...nak g cari lain duit kureng,,
nak pakai lens.. leh ker?? nak kejar anak, kejar hubby..hehehe...
pengsan nanti..
kehkehkeh.......

Blog Widget by LinkWithin