Monday, 7 December 2009

*** LIMA 2009-part 4***

Terjah kat booth bomba. Teruja boleh naik motor bomba dan pakai helmet.
Turn abang pulak. Kakak mula-mula nak naik tapi memandangkan dia pakai skirt tak jadik la pulak.
Ni kat booth PDRM. Saya cuma ikut jer dia orang kemana. Sebab saya ala-ala tourist dan yang ber3 tu lah tourist guide.
Alamak kakak...mujoq pakai boxer kat dalam bukan spentot hahaha. Kalau En.Atan perasan sure mak hang kena nih.
Gambar favvy anak-anak. Dengan Captain Spencer Ler dari Singapore Airforce. Mesra alam gitu. Ok kat booth Singapore Airforce ni macam-macam souvenier depa bagi. Budak ber3 tu collect sakan. Tapi yang lawak kat TUDM punya booth boleh key-chain tu depa jual. yang pin lambang TUDM pun depa jual. Nak kata apo den?? Bagitau En.Atan dia kata TUDM tak cukup dana...hahahah nak kena tanya Datuk Zahid Hamidi nih.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin