Monday, 7 December 2009

LIMA 2009-Part 5***

Kat booth Sapura. Abang dan Bg Chik mencelah kat dalam tu. Tak kuasa saya nak ikut celah. Perhati dari jauh jer depa ber2 takut hilang. Kakak tension sebab dia nak bergambar kat situ orang plak lalu-lalang kat situ.
Gambar ni Kakak yang ambil. Tengok Abg Chik sibuk dgn souvenier yg dia dapat tu.
Jangan tanya kat booth mana. Saya makin lupa. Nampak gaya nak kena bawak note book tulis satu2...(padah makan kepala ikan agaknya)
Baju polis zaman Bukit Kepong. Camera ni makin teruk khidmatnya.
Loceng. Ini kat booth navy malaysia. Nama loceng tu tak ingat tapi ada word "MALAYA" laaa.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin