Wednesday, 13 October 2010

GIVE AWAY

9 bulan tak berbloging dah ada macam2 contest dalam ni. Huh 9 bulan macam mengandung la pulak. Terpengaruh aku dengan Pn Nord yang rajin bangat masuk contest -montest ni. Maka dengan rela hati tanpa di paksa oleh mana-mana pihak aku pun nak join la. Okeh contest@ give away kali ni di taja oleh PROKESIHATAN <===== klik kat situ. Syarat2nya seperti berikut: Font size
1. Mesti menjadi follower blog ini=
doneItalic
2. Buat satu entry berkenaan giveaway ni dan letakkan banner di entry dan di sidebar serta dilinkkan ke entry ini.=
done
3. Masukkan URL blog ini ke dalam bloglist you all=
done
4. Dah siap semua, sila tinggalkan follower id dan URL entry you all kat kotak komen=
done
5. Last sekali, tolonglah klik button LIKE kat facebook I tu dan tolonglah promote sekali *tiada paksaan ye*=
done

Tarikh tutup conest ni pada 31/10/10 jam 11.59 mlm. Harap maklum.

Actually aku memang dah lama sangat teringin nak pakai foot pad(asal aku paham dah ler) nak buang toksin dalam badan.Aku dapat rasa yang badan aku sekarang ni lemah2, cepat letih, mengantuk. Tu tanda2 yang dalam badan ko dah banyak toksin terkumpul tak tau nak kuar celah mana. Nak beli yang di jual di farmasi harganya agak melambung dan dengan RM yang ada banyak lagi benda lain yang nak kena buat. Tapi aku nekad gak nak beli nak tempek kat kaki nak bagi semua toksin tu keluar.

FOOT DETOX yang Prokesihatan jual tak mahal murah jer. 10 keping baru RM 10. Maka jom ramai2 beli. InsyaAllah aku akan dapat kan untuk kegunaan aku dan En.Atan. Kalau nak tau lebih lanjut masuk jer blog tu yer.




1 comment:

zulaikha said...

Salam..terima kasih join giveaway dari prokesihatan.Lulus dan semoga berjaya

psstt...kalau nak order dulu pun boleh juga he3

Blog Widget by LinkWithin