Friday, 7 January 2011

EA accident


Masa dok tunggu nama EA di panggil masuk ler mamat ni dengan di iringi 2 body guard. Nampak tak dia pakai gelang platinum kat kedua tangan dia tu??

Gambaq culang caling. Segan nak susun dah. EA accident kat tempat kerja. Accident kol 10 pagi tapi pi hospital pukoi 430 ptg. Boleh macam tu? Masa dia kat hospital tu baru dia call bagi tau aku. Tapi dia kata sikit jer jangan bimbang. Ok aku tak bimbang sebab dia dah besaq. Boleh cam tu?? Hahahah tipulah kalau aku tak bimbang. Dia tengah tunggu turn nak di x-ray. Lepas office hour, ambik Danish dan Muad'z baru aku singgah kat dia. Masa aku singgah tu jam 645 ptg dah tapi x-ray tak di buat lagik. Gila kentang punya lama kena tunggu. Tak dak maknanya aku nak tunggu dengan adanya Muad'z dan Danish. Mengah aku nak kejar deme berdua tu. Maka aku hantaq budak berdua tu balik kerumah dulu. Abang lah yang ambik alih jaga adik. Budget tu kejap jer ler rupanya..lama oiii. Pukul 11 malam baru kami sampai ke rumah. LETIH. Lepas cuci apa yang patut aku kebabooom tidoq.
EA jatuh masa nak angkat barang dalam stor. Entah macam mana terpeleot jatuh. X-ray tak de apa-apa cuma tisu jer yang koyak skit. Aku ingat dia rest kat rumah jer tapi pi keja jugak...habis apa nak di kato??? bior jer lerrr

1 comment:

tunoor73 said...

lohhh...kecian mat atan...dah la kuruihhh....tapi x pa sabaq naaa...dugaan gak tuuu...madam ...mmg betoi kata hampa...dia cukup sensitif....

Blog Widget by LinkWithin