Monday, 9 May 2011

Mother days punya stori!!!

Tak ada apa yang menarik pun sangat. Hari sabtu bawa Geng PKR ni meronda-rendek kat Eagle Square tu. Dah lama tak pi situ..rasa lain la pulak. Padahal helang tu tetap gitu jugak qopernya. Saja nak bagi Geng PKR ni explore. Luqman paling syok sebab dia suka ambik gambaq. Tapi gambaq yang dia ambik memanjang aku tak berkenan. Tapi seni dia kata...tapi ada juga la gambaq yang cun...hahahahaha.
Ni sebenarnya pic hari sabtu. Masa outing tu. Budak comot berlima....
Nih hadiah mother days..dari Geng PKR. Yg hadiah tu Mug putih dan music box tu jer. Balik sekolah depa pau abah depa...hahahahaa.
Tu dia. Serabut habis. Kad putih kanan tu Kakak yang buat..yang biru tu abang..dan ops ada surat cinta juga dari abang yang aku lekat bawah kad yang kakak buat tu.Bunga ros yang abang bagi tu ada juga aku lekat tapi x nampak plak bunga dia . Ok hari tu happy sangat sampai lupa nak ambik pic masa saat indah tu. Rugi rasanya kalau tak bleh simpan tunjuk kat cucu-cicit nanti InsyaAllah kalo umur panjang!!!.

noted: Abang tu refer to Luqman la...hehehehehe lidah awok keras nak panggil EA dgn panggilan abang or darling or sayang . Harap maklum dan kalau nak gelak sila lah gelak sbb awok tak nampak pun.

2 comments:

Lyn Yusoff said...

so sweet of them..
bestnye jadi mama erkkk

ieda said...

salam...orang dekat datang menziarah ni..

Blog Widget by LinkWithin