Thursday, 2 June 2011

Langkawi Cable Car





Sabtu lepas bawa Geng PKR ni meronda-ronda. Tak tau nak putar ke mana. Last ke Cable Car lah. Tengok dari bawah macam orang tak ramai. Bila dah beli tiket naik ke atas waiting area tu amboiiiiiiii meneru orang. Mau tak mau kena la tunggu. Tiket dah beli kan. Bayangkan kami dapat naik gondola tu jam 730 malam. Nak nampak apa gelap gelita. Tapi ok lah jugak kalau hari terang mau aku yang pancit dulu. Aku ni takut gayat kah kah kah . Tapi yang penting Geng PKR ni enjoy dah cukup dah bagi aku.
Ok untuk makluman harga tiket tak kira kau ada mykad ke tidak ker Dewasa RM30. Kanak-kanak RM15 yerr TETAPI.....harga happy hour dari pukul 5.OOpm-7.00pm Dewasa RM15 dan Kanak-kanak RM10 jer...

ps:EA sekali pun tak jejak kaki naik gondola ni...sbb dia takut hik hik

No comments:

Blog Widget by LinkWithin