Tuesday, 6 December 2011

Al kisah

Korang ingat entry aku merajuk tak mau balik Kamunting masa hari raya hari tu? Aku terasa hati bila tak di beritahu pasai "adik" aku nak bertunang??
Hari Ahad dan Isnin tu aku dapat call dari sepupu aku. Sepupu sebelah ayah aku ler. Pasal sepupu aku nak kahwin pada 11/12/2011 ni. Yang aku touching tu depa sanggup la cari contact no aku sebab nak jemput aku pi kenduri. Contact no tu depa ambik dari Adik aku sendiri.
Itu lah bezanya kan? 

No comments:

Blog Widget by LinkWithin