Friday, 23 December 2011

Merlin




Aku follow series The Adventure Of Merlin dari season 1 sampai 4 dah. Kalau time cerita ni memang melekat depan TV. Kalau nak terkucil pun rela tahan. Suka aku dengan watak Merlin yang pada pandangan Arthur bodo-bodo cerdik..padahal masa depan Camelot tu terletak di tangan Merlin. Season 4 ni lebih berat sikit series ni..almaklum masa season lepas tu Arthur macam main-main dan season 4 ni dia dah jadik King. Ok lah tunggu lah setiap Ahad ada lah cerita ni...13 episode ja...

3 comments:

Suria said...

same lah!! sanggup cancel apa² plan semate² nk tgk merlin.. ;)

tp kite suke Arthur, manje gitu..kihkih :P

RoseLangkawi said...

salam
kita serupa, paling best, sy dah encik suami 2-2 minat merlin, betul-betul minat merlin, tida arthur, gwenn atau morgana...heee
...dan sy paling minat..dragon dgn suaranya yg best

Madam Casper said...

Suria: kita suka merlin hehehehehe..

Rose: Itulah anak beranak minat Merlin....lagi pun dia yg main cast kan?

Blog Widget by LinkWithin