Thursday, 6 September 2012

Saya selesa dengan POLO :)


Kasut pasca raya.  Lepas raya baru sempat beli kasut. Sudah tentu pilih POLO. Design simple saja.  Maklum orang ada anak kecik mana boleh high heel bagai . Kalau ber "high heel" susah nak kendong Che Nah tu.  Memang selesa betul pakai POLO. Ada satu wedges POLO juga, kita hentam pakai sampai kawan tu naik usang. Nak buang sayang maka simpan jer ler. Nak tengok ker kasut masa raya????????

;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;


Miahahhahaha flat shoes jer. Color pink pulak. Beli on line kat ZALORA jer dan murah jer RM 25.00 jer. Masa beli ingatkan ribbon mini mouse tu kecik rupanya gedabak. Anak baby sitter kata "cik ita ni macam remaja jer" hehehehhehe mak dah kertu tapi hati muda...boleh gitu??????? 

No comments:

Blog Widget by LinkWithin