Wednesday, 19 December 2012

Berkebun


Geram betoi tengok gambar kat bawah tu. Ni kat Singapore. Kawan FB pi Singapore baru-baru ni dai ambil gambar ni. Rasanya ni di tengah-tengah pekan kot. Sapa yang pernah jejak kaki kat Singapore mungkin tahu kot. Teruja betoi nak start berkebun bila pindah rumah nanti. Tapi tanam dalam pasu jer ler sebab laman semua dah bersimen . En.Atan dah bagi tau dia nak start bergarden balik. Bila masa dia nak buat entahlah sebab asyik berkerja jer. Apa pun we'll see kannnn. Tapi selalunya mesti kami bertelagah. Bila dia start menyusun pasu tu atau menanam selalu kita tak berkenan. Susun perabot pun sama. Mula-mula tu aku ikut ja la selang 2/3 hari kita ubah la hehehehe. 




Serai ada pandan pun ada....

Pokok cabai dan kunyit yang amat menawan hati ku ;)


No comments:

Blog Widget by LinkWithin