Tuesday, 22 January 2013

Arthur & Merlin | "Thank you" -final episode



Mengikuti cerita ini dari season 1 sampai 5. Season 5 ni episode terakhir Arthur meninggal sebab kena bunuh dengan Mordred. Yang i sedih sangat tu bila Arthur meninggal. Merlin dan Arthur rapat sangat walaupun Merlin cuma servant jer dan Arthur ni King. Dalam video ni Merlin tak boleh terima kematian Arthur. So imbas balik lah saat-saat manis dia orang bersama. Time ni juga lah Merlin mengaku yang dia ada magic. Mau dia mengaku masa Arthur tu sihat sah kena pancung hahaha.
I pun poyo juga sebab turut ter emosi melayan episode ini sampai tersedu-sedu. Ish poyo 

No comments:

Blog Widget by LinkWithin