Thursday, 28 March 2013

Hasil nya

Hasil menuai di Guardian. Ini saja hasilnya. 

  1. Wet tissue. Untuk rumah, dalam kereta dan untuk di tinggal kat office. Lepaih tu Wet tissue Hello Kitty tu untuk anak dara punya. 
  2. Johnson & Johnson travel pack tu untuk Makcik Cenah bawa pi rumah Mak Tom.
  3.  Biore tu pencuci muka, since tak tau nak grab yang mana grab saja lah yang itu.
  4.  Nivea Intensive Moisture Serum tu nak try apply kat gatal-gatal badan ni. 
  5. Maybelline Baby Lips tu beli sebab sekarang musim panas dan bibir selalu kering. 
  6. Guardian Kids Bubble bath untuk anak-anak yang malas bila di suruh mandi hahaha...ada ni depa asyik menekan ja pam tu..
  7. Dapat la cash voucher RM5 yang cuma valid untuk seminggu ok :)

No comments:

Blog Widget by LinkWithin