Wednesday, 8 May 2013

Bantal saya merajuk


Tak dak alarm clock . Pakai hp punya alarm clock. Tu pun kadang2 bunyi dan kadang2 dak. Alarm yang I guna ialah bantai tidoq. Yaa masa nak tidoq tu tepuk bantai 3 kali dan pesan "bantai oh bantai..gerak aku pukul 5.30am". Tepat 5.30 automatik terjaga. Tapi bila dah jaga jangan tidoq balik bangun la terus. Tapi ni dah 2 hari asyik terbabas. Bantai aku merajuk gamaknya. Kemarin terjaga dah pukoi 6.47am....kelam kabut kejut Achik dan Kakak yang nak pi sekolah. Hari ni terkejut jaga dah pukul 7.05am..maka hari ni dengan sendiri Achik dan Kakak cuti sekolah. Rakyat dalam rumah ni kalau ibu tak kejutkan jangan harap la sendiri nak jaga...semua style tidoq mati. Tu la masak masuk hospital sebab si Muadz kena admit sbb jaundice dia tinggi hah pukul 5.45 aku dah call abahnya . Kejutkan dia ...kalau tidak anak dia tak pi sekolahla jawabnya. 
Balik satni nak pujuk bantai ni.....amboiii manja

No comments:

Blog Widget by LinkWithin