Monday, 21 October 2013

Debu

Pergh berdebu.Lama tak berhapdet. Bukan apa kadang2 ada idea, bila timbul idea tu alahai malas nak menaip. Aidiladha kami sambut di pulau ja. Tengah bulan nak balik kampung...hahaha kirim salam la jawabnya. Ok juga la berhari raya di sini. En.Atan buat bihun sup as a juadah hari raya. Lemang kami beli...mahal betul sebatang RM15 ishhhh. Tapi dah teringin punya pasai beli jugak la. Tahun depan aku nak ajak En.Atan juai lemang. Sebatang RM12 sudah la. Gamak tak habis, sedekah.Hehehehehe.


1 comment:

Mummydearie said...

Biasalah bila datang mood berupdate ler rumah maya ni. Bila sibuk atau takda mood memang berhabuk ajelah. Saya pun cam tu gak dulu sampai tertutup pintu hati eh eh bukan, kena tutup blog sebab terlupa bayar domain. Kali ni dah berazam sungguh-sungguh ni nak update hari-hari :D

Blog Widget by LinkWithin